söndag, juli 19, 2009

High Chaparral - what a day! :-)))

Vilket kanondygn vi hade på High Chaparral i fredags! :-))
Va en kanokul dag från början till slut.
Åkte härifrån kl 8 på morgonen och va uppe på HC precis när dom öppnade, sen va det full rulle fram till 1 på natten :-)))
Startade dagen med lunch i Mexico-byn, tacowraps och en kall öl..
Sånt kallar jag semester :-))
Va runt överallt och strosade. Givetvis åkte vi även med tåget och blev utsatta för det mindre brutala tågrånet i Buffalo Springs hihi. Dock inga snygga banditer :-(
Sen den absoluta höjdpunkten på dagen; Western showen i River City med alla fantastiska stunts! Såg showen både kl 13 OCH kl 17, gick bara inte att missa den andra gången också hihi. Helt underbart bra show och en hel del fina stuntkillar med i showen :-))
Sånt ögongodis gillar vi skarpt hihi.
Hade grymt fint väder hela dagen dessutom... Solen sken och det va säkert minst 26 grader så man fick lite solbränna också :-)
Mellan westernshowerna satte vi oss på uteverandan i Cantinan och tog en Frozen Lime Margerita, riktigt nice det också =)
Blev lite smått och gott inhandlat med... Dock inga cowboyhattar eller pistoler :-) Verkade som vi va dom enda som INTE gjort dom inköpen för nästan alla andra (och då snackar vi vuxna, inte bara barnen...) knallade omkring med hattar, hölster och revolvrar :-)
Nöjd med mina inköpt i alla fall... Blev ett indianarmband, en halskedja med ett silverhänge i form av en tomahawk, ett armband gjort av Vädurens födelsesten Hematite, tre stenar som var och en bringar god energi för att hjälpa mot vissa saker och, min absoluta favorit; 2 stringtrosor i fängelserandigt med texten "Property of High Chaparral Jailhouse" ;-)
När parken sen stängde kl 19 gick vi till hotellet för att duscha och snygga till oss lite inför kvällen och sen bar det av till restaurangen för riktigt gott käk, kall cider och en god kaffedrink :-)
Kvällen avslutade vi inne på saloonen med kalla cider och massa kul folk att glo på och umgås med. Blev rejält drag där inne och, precis som jag förutspått, dök stuntkillarna och annan personal från parken upp ;-)
Riktigt riktigt nice kväll :-)

När vi vaknade till liv på lördagmorgonen käkade vi frukost i restaurangen innan det, tyvärr, bar iväg hemåt igen.... Alltid lika trist och sorgligt att behöva ge sig av därifrån, tyckte till och med Aida... Lyckades helhjärtat få med henne i min entusiasm över High Chaparral :-)
Blev inte mycket vila när man kom hem, för lördagkvällen spenderades sen ett helt gäng hemma hos Malin med spelkväll som nästa slutade i blodigt allvar hihihi.
Spelade Retro och Med andra ord och det va game on för många av oss haha.
Sen avslutade vi med utgång på nattklubben....
Kan lova att jag vart trött när jag kom hem....
Somnade som en stock i sängen efter en helt underbar helg! :-)))







Inga kommentarer: