måndag, februari 12, 2007

What a weekend....

Hade riktigt, riktigt trevligt i lördags...
Va ute med Sophia (bara det va kul, va ett tag sen vi två va ute och festade loss ihop..), och vi fick oss båda en mindre chock när vi kom fram till nattklubben.... Där va kö......!!!!
Redan 00.15..... Händer vääääldigt sällan att man får stå i kö vid den tiden...
Och det bara fortsatte....!! Blev hur mycket folk som helst ute i lördags... Askul va det! Och det va inte ens lönehelg....
Dessutom kom det där man har väntat ganska länge på nu..... Där va hur många nice grabbar ute som helst ;-)
Trevligt med så mycket ögongodis ute ;-)
Kanhända där va nåt som saknades bara.... hmmmm.....

Söndagen va alldeles utmärkt! Fick äntligen ha en riktig slappardag! Ja, förutom att jag va och tränade på förmiddagen :-)
Fick simmat med Indy också på eftermiddagen, han är hur duktig som helst.
På kvällen satt jag mest gjuten i soffan med kinamat och kollade på Rockstar: Supernova. Nu vet man ju redan vem det är som vinner och blir frontman i Supernova med Tommy Lee, Gilby Clarke och Jason Newsted, men det är kul och kolla på ändå....
Hade ju för egen del helst sett att Toby Rand vunnit istället för Lukas Rossi.... Toby har en grym röst, hans framträdande med låten "Rebell yell" igår va asgrymt! (plus att han ju inte ser dålig ut heller om man säger så ;-) Eller va säger ni ladies.....)

Hunnit med lite filmer i helgen också faktiskt....
"Superman returns" va faktiskt riktigt bra och spännande.... Förväntade mig inte att den skulle va så bra faktiskt, så det va kul att bli överraskad :-)
En film som blev lite av en besvikelse va dock "Over the hedge".... Trodde den skulle va i klass med "Madagascar" eller "The wild", men icke..... Den hade väl sina poänger och va lite småkul emellanåt, men inte så man jublade precis.... Men visst, sevärd helt klart... Bruce Willis som röst till tvättbjörnen RJ gjorde mycket...
Den sista filmen jag såg va "The Prestige" med Christian Bale och Hugh Jackman.....
Finns bara en sak att säga: ASGRYM!!!!!! Fy fan vilken bra film! Det hände nåt hela tiden, man kunde inte missa en sekund, och viktigare, man ville inte missa en sekund... Och givetvis så omkullkastades allt i slutet och först fattade man inte ett skit... Fick spola tillbaka ett par gånger innan ljuset gick upp..... Gillar såna filmer där man, när filmen helt plötsligt slutar, bara sitter gapandes och ropar "va!!????"
Kan inte mer än säga: se den!!!!

Nu ska jag slänga mig i säng.....
Har en del som händer imorgon.....
Först och främst ska jag ju köra upp till Göteborg för min jobbintervju.... Får vi se hur det går...
Sen på kvällen ska vi ha vår uppvisning i Forza på en innebandy-match här i stan.... Lite marknadsföring.. Ska bli kul!

Inga kommentarer: