söndag, juli 18, 2010

Karnevalen 2010

Så va karnevalen över för den här gången...
Har vart 3 väldigt intensiva dagar, men roligt har det vart :-))
Torsdagen va det först jobb fram till kl 16, sen hem och vila lite, äta och duscha sen ner till stan för att gå en liten karnevalsrunda...
Mötte upp Malin och Aida en liten stund sen kl 23.30 va det dags för min personliga höjdpunkt för karnevalsdagarna; Andreas Johnson.
Han är bara så fantastiskt bra, fullkomligt älskar hans musik. Han är grymt bra liveartist!
Tack vare mammas man Tommy kom vi allra längst fram till scenen och kollade :-))
Lyckades fånga några bra bilder :-D
Blev en sen kväll för en som skulle upp tidigt och jobba dan efter, men det va det värt hihi.


Fredagen va det dags att fira in semestern!!!! Gick från jobb 12.30 och ska inte sätta min fot där igen på hela 4 veckor :-D
Så givetvis va vi tvungna att fira in det lite grann... Jag och Aida startade upp på eftermiddagen med lite cider och winecooler innan stan kallade.
Fick fyndat två fina handväskor som kom väl till pass :-)
Blev dock inte supersent den här kvällen eftersom man hade ont i både fötter och ryggar redan vid midnatt hahaha (kanske börjar bli lite gammal.... (-; ) så inget nattklubbande den här kvällen... Sängen kallade hellre hihi.

Lördagen är ju karnevalens röjardag (i alla fall om man är över 25 eller så...) och kan lova att man va igång precis hela dagen...!
Själv gick jag upp i tid och cyklade ner till mamma och Tommy i hamnen för att käka frukost och kolla in Indianracet.
Därefter va det bara precis hem och in i duschen, sen cykla hem till Mette kl 15....
Efter 18 va det dags igen att dra vidare till en annan fest...
Trots en heldag/kväll blev det faktiskt inte mycket mer än några cider och ett par groggar utslaget på hela dagen så det här året har nog vart min nyktraste karneval hittills.... Man börjar kanske bli vuxen hihi.
Gjorde en airbrush tattoo dessutom :-) Satte den på sidan av underarmen, där jag funderat på att ha Indy's andra minnestatuering, för att känna och se efter hur det kändes... Och jag måste säga att det vart grymt bra :-))
Trots trötthet även denna dag vart det nattklubben sen för att dansa loss tillsammans med typ hälften av karnevalsgästerna :-) Varmt va det, men skoj :-D

Så idag är man trött och nöjd med att fått göra absolut ingenting, men ändå kan man inte låta bli att längta till nästa karneval :-))

Til next time...



Inga kommentarer: